urinesteen verwijderen uit mobiel toilet-min-min

Urinesteen verwijderen uit een mobiel toilet

Bij een mobiel toilet verhuur bedrijf Toiletje.nl, kregen we de vraag om een demonstratie te geven.

Ze waren al lange tijd op zoek naar een goed product om de urinesteenaanslag in de mobiele toiletten te verwijderen, tot nu toe hadden ze enkel producten gevonden welke niet werken of schadelijk waren voor de mensen die er mee werken en het materiaal.

Na de urinesteen in de plasbak en natuurlijk ernaast op de vloer ingezet te hebben met de urinesteenverwijderaar van ROVEQ, kregen we het volgende resultaat:

Een schoon toilet en een tevreden klant!

De GEL van ROVEQ is volledig geurloos en er komen geen schadelijke dampen vanaf.

 

Verwijderen van urinesteen uit het urinoir en de achterliggende leiding.

Bij een klant in Meppel kregen we de opdracht om een tijdelijk doseersysteem neer te zetten, het urinoir liep niet meer goed door en de onderkant was zwaar aangeslagen met kalk.

We hebben de doseerunit geplaatst in combinatie met de Superontkalker LIQUID, bij een hele lage dosering heeft deze unit daar 14 dagen gestaan.

Zoals u op het filmpje kan zien is de aanslag weg en spoelt het urinoir weer goed door.

Handmatig doseren is ook een oplossing, ditzelfde resultaat kan u verwachten door de instructie te volgen op deze pagina.

Urinesteen verwijderen leiding achter toiletgroep

Bij een klant in Hoogeveen hadden ze al jaren last van regelmatige verstoppingen.

Ze hebben van alles geprobeerd en ook de loodgieter erbij gehaald. Het resultaat, harde stukken urinesteen welke geprobeerd zijn los te maken, zaten verderop in de leiding klem.

Een prop wc papier is nu al voldoende om de hele toiletgroep te verstoppen. Met activiteiten huurde ze een toiletcontainer om toch iedereen naar het toilet te laten kunnen gaan.

Wij zijn uitgenodigd om de situatie te bekijken en mochten het doseersysteem plaatsen in combinatie met de superontkalker LIQUID, Na enkele weken doseren zijn de brokken uit de hele leiding keurig opgelost.

Klant tevreden en een hoop kosten bespaard!