Urinesteen verwijderen uit afvoer

Urinesteen verwijderen uit afvoer

Urinesteen verwijderen uit afvoer: Wanneer de afvoer leiding van een urinoir of toilet verstopt, is urinesteen hier vaak de oorzaak van. De zoute bestanddelen van urine en het kalk vanuit water zorgen voor een hardnekkig urinesteen waardoor het sifon en de achterliggende leiding dicht gaat zitten met urinesteen.

Deze urinesteenaanslag is weer eenvoudig te verwijderen met de Superontkalkers van ROVEQ.

Instructie verwijderen urinesteen uit de verstopte leiding en sifon van het urinoir, ook te gebruiken voor urinoirs van RVS en watervrije urinoirs.

Doseer 1 liter Superontkalker GEL langzaam in het urinoir en laat dit minimaal 12-24 uur inwerken. Spoel het urinoir goed door met veel water, maar desnoods gebruik van een emmer of een tuinslang. Het losgeweekte urinesteen kan hierdoor gemakkelijk wegspoelen, zodat een volgende behandeling kan plaatsvinden. Herhaal deze behandeling minimaal 5 keer.

5 keer de superontkalker GEL doseren is in de meeste gevallen voldoende om het urinoir weer goed gangbaar te maken, in sommige gevallen zijn er meer behandelingen noodzakelijk. Neem gerust contact op met ons als u meer informatie wenst.

ROVEQ heeft de kennis en het materiaal om hardnekkige verstoppingen door urinesteen en kalk eenvoudig op te lossen, zonder demontage van de toiletpot of de achterliggende leidingen. Ook adviseren we u graag deze problemen zelf op te lossen.

Doseer systemen: Deze mobiele en kosteneffectieve methode, zorgt dat alle toiletten in gebruik kunnen blijven wanneer deze wordt uitgevoerd. Dit kan overal en op elk gewenst moment. De oplossing voor toiletten welke 24uur per dag gebruikt worden.

Onze oplossingen zijn bijzonder kosten effectief. Een camera-inspectie voor en achteraf behoort tot de mogelijkheden.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vacuüm toilet systemen

Onze partner CEEBEE MARITIME biedt vakkundige oplossingen om urinesteen te verwijderen uit vacuüm toilet leidingen.

Lees verder over dit onderwerp.