Urinesteen verwijderen uit toilet of urinoir.

Urinesteen verwijderen uit toilet of urinoir: De bacteriegroei in de urinesteen en kalkafzetting binnen in de toiletpot of urinoir zijn vaak de oorzaak van de overheersende stank in toiletgroepen. Andere reinigingsmiddellen lossen dit probleem vaak maar tijdelijk op. ROVEQ komt met een unieke toiletreiniger / urinesteenverwijderaar en geschikt voor dagelijks gebruik.

De ROVEQ toiletreiniger verwijdert en voorkomt deze aanslag volledig,

Om hardnekkige aanslag te verwijderen adviseren wij om eerst de ROVEQ Superontkalker GEL te gebruiken.

INSTRUCTIE VERWIJDEREN VAN KALK IN DE TOILETPOT

Voor dagelijkse reiniging kunt u eenvoudig de ROVEQ toiletreiniger  gebruiken, een periodieke reiniger / ontkalker is niet meer nodig. Is de aanslag iets sterker, spuit dan de Superontkalker GEL onder de rand en in de pot, laat dit een nachtje inwerken om het vervolgens uit te borstelen.

Aanlag onder de waterlijn haalt u weg met de Superontkalker LIQUID. Doseer 500 ml LIQUID bij het water in en laat dit 12-24 uur inwerken, borstel de vervuiling vervolgens los. Is het niet ineens weg, herhaal dit dan nog eens.

Milieu en veiligheid:

De ontkalkers van ROVEQ voldoen aan de strengste voorschriften met betrekking tot het milieu en de veiligheid. Geproduceerd door een ISO-14001 en ISO-9001 gecertificeerde producent, hierdoor kunnen wij een 100% kwaliteitsgarantie geven.

urinesteen verwijderen uit toilet of urinoir en de achterliggende leidingen.

Wanneer het urinoir of toilet verstopt is, is urinesteen vaak de grootste oorzaak hiervan, deze verstoppingen zijn eenvoudig op te lossen door gebruik te maken van de producten in combinatie met de doseersystemen van ROVEQ.

Lees hier verder voor meer informatie.